Üres a kosarad
Felhasználónév: Jelszó: RegisztrációÚj Jelszó

GARANCIA

Cégünk minőségpolitikáját jellemzi, hogy csak megbízható márkájú és minőségű termékekkel foglalkozunk, ezzel növelve vásárlóink elégedettségét, menetbiztonságát és csökkentve a lehetséges garanciális problémák számát.

Alkatrészeinkre általában fél-, egy- vagy két év garanciát vállalunk, amit az adott termék magyarországi forgalmazója vagy gyártója határoz meg. A garanciális ügyintézéshez szükség van az adott alkatrészre szóló vásárlási számlára, a szakműhely által kiállított beszerelési számlára, és egy szakvéleményre, (A szakvélemény tartalmazza pl. mikor lett beszerelve az alkatrész, kb. mennyi km-t tett meg az autó a beszereléstől számítva, milyen hibajelenséget tapasztalt stb., lengéscsillapítók esetén mérési jegyzőkönyv) és minden esetben az autó fénymásolt, vagy bescannelt és e-mailen elküldött forgalmijára (ezzel kell bizonyítani a gyártó/forgalmazó felé, hogy a típusba a belevaló alkatrész lett-e beszerelve). A termékek visszajuttatási és az új, vagy cseretermék kiszállítási díja a garanciális eseteknél a vevőt terheli.

Csere:

Az alkatrész cseréjére, illetve visszavételére a rendeléstől számított 8. napig van lehetőség. Ezután már csak 20%-os csökkentett áron tudjuk visszavenni, maximum a 14. napig. Az áru cseréjekor a gyári csomagolásnak eredeti, tiszta állapotban kell lennie, és az alkatrészen beszerelési nyomnak nem szabad látszania.

Speciális garanciák, cserék:

Motorikus alkatrészek:

Mivel az alkatrészek csomagolásán fel van minden esetben tüntetve a méret, csak és kizárólag bontatlan csomagolásban áll módunkban visszacserélni azt.

Lengéscsillapító:

A gyártó csak párban történő csere esetén fogad el garanciális reklamációt, a porvédő egyidejű cseréjével.(ha az adott gépjármű típus rendelkezik ilyennel), illetve szükséges hozzá a mérési jegyzőkönyv a hibás állapotról.

Elektromos alkatrészek:

Elektronikus alkatrészekre legtöbb gyártó nem ad garanciát, mivel egy rossz próba eredményeként akár tönkremehet az adott alkatrész, de ez esetenként változhat.

Vezérmű szíj:

Csak a görgők illetve a vezérlésben szereplő alkatrészek pl.: vízpumpa egyidejű cseréjével együtt fogadnak el a gyártók garanciális reklamációt.